log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Техно Павер

 tehnopaverlogo Адреса:27 бр.8, Радишани,Скопје
Телефон:+389 2673 508
                +389 70 330 393
Е-маил:
tehnopaver@hotmail.co

      ОПИС                

ТЕХНО ПАВЕР произведува готов бетон, го транспортира со сопствени миксер камиони и го вградува со пумпи од од 24, 28, 36, 41 и 63 метри. Компанијата има бетонски бази во Скопје и во Штип. Се занимаваме и со производство и продажба на сепариран песок.

Располагаме со три производствени линии:

Производствена линија - Радишани за производство на атестирани бехатон плочки со разни димензии, форми и бои, блокови во разни димензии, бетонски рабници, прстени, конуси и други бетонски елементи. Нивна достава со камиони и истовар.

Производсвена линија - Железара за производство на готов бетон МБ 250, МБ 300, МБ 400. За вашите потреби може да произведеме и МБ 500, со контролни испитувања за квалитет.

Производствена линија - Железара за производство на сепариран песок. Продажба и транспорт со кипер.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Техно Павер

     МАПА                 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Печати