log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ампласт груп

 Amplast logo1

Улица : Димитар Влахов 35 , Охрид, Македонија
Телефон : + 046 250 238
                +389 70 264 789
Е-маил:info@amplastgrup.com

web   fbfb

      ОПИС                

Фирмата Ампласт груп дооел од Охрид постои од Јули 2013 година и се занимаваме со трговија на големо на еколошки воденобазирани лакови за дрвени подови.Ние сме застапници на палетата на производи за обработка, заштита и нега на дрвени подови од шведскиот производител Бона АБ (Bona AB), кој е бренд број еден во светот кога станува збор за воденобазирани лакови за дрвени подови.Веќе 16 години производите на шведскиот производител Бона успешно се пласираат до нашите ценети клиенти на целата територија во Република Македонија.И во иднина планираме да ги носиме еколошки најбезбедните водено базирани лакови за граѓаните на Република Македонија.
Bona AB (Бона АБ) е семејна компанија формирана во 1919. Со седиште во Шведска, Бона
денес е присутна во повеќе од 70 земји низ целиот свет, преку своите филијали и
дистрибутери.Бона нуди производи за инсталирање, оддржување и реновирање на дрвените подови во текот на целото нивно траење. Денес имаат решенија за професионалци, сопственици на куќи и производители на паркет.

Нашето мото е: заживејте го подот !!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ампласт груп

     МАПА                 

Печати