log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Водопласт

vodoplast logo

 

Ул. Скопска Бр.10 2300, Кочани
Контакт:+389 33 511 250
Моб: +389 70 221 497
Факс: +389 33 511 250
Веб: www.vodoplast.mk
Емаил: pance@vodoplast.mk

      ОПИС                

Водопласт е фирма со неколку годишно искуство на македонскиот пазар во делот на трговијата со елементи за надворешен водовод и канализација.

Во продажната програма на Водопласт во делот на надворешниот водовод спаѓаат: фасонски елементи, вентили , арматури, прирабници, цевки, регулатори на притисок, усисни корпи, спојки и фланши за брза интервенција и сета останата фитингарија, а во делот на надворешни канализациони системи спаѓаат: Полиетиленски (РЕ) шахти и капаци, резервоари за вода, цевки, пречистителни станици за биолошки третман на вода, канализациони капаци лесен, среден и тежок тип, сливници и др.

Водопласт е генерален застапник и дистрибутер за програмата на Zagožen и Aplast од Словенија. Покрај ова застапнишво имаме и официјален договор за продажба и дистрибуција на производите од Georg Fischer – WAGA Netherlands во кои спаѓаат добро познатите Multijoint спојки и фланши за брза интервенција.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Водопласт

     МАПА                 

Печати