log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ровер Ленд

1logo E-mail-  k.kuzmanovski@gmail.com
WEB страна - www.rangerover.com.mk
FB страна - https://www.facebook.com/landrovermkd/
Телефон- 078 240 386
Адреса- бул. Илинден бр. 192, Карпош 4, Скопје, Македонија

      ОПИС                

РОВЕР ЛЕНД - Сервис и Дијагностика - Ние сме тим кој потекнува од поранешниот импортер на Land Rover и Jaguar за Македонија – Маккар ДОО. Сопствениците на овие возила добро не познаваат и затоа токму нам ни ги доверија нивните возила за сервисирање. Повеќегодишното работно искуство со возилата на Land Rover и Jaguar како и обуките и сертификатите од производителите од Англија се гаранција за квалитетна и брза услуга.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ровер Ленд

     МАПА                 

Печати