log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Групација Богдановски ДООЕЛ

bogdanovskilogo E-mail: bogdanovskicarservice@yahoo.com
Работно време: Пон-Пет: 08:00-16:30
Телефон- 022 734-716
Адреса- Ул.Мариовска бр.28, Кисела Вода, Скопје, Р.Македонија

      ОПИС                

Групација Богдановски ДООЕЛ зафаќа вкупна површина од 250 м2 од кои 130 м2 зафаќа одделот каде што се извршуваат авто лакерско-лимарските услуги,10 м2 административен простор и дворна површина од 100 м2.

                         Сервисот располага со термо комора  VERTA ,каролинер HCELETTE ,CO2 апарат за заварување,хидрауличен уред за извлекување и друг алат кој е потребен за извршување на дејноста за која овој сервис е регистриран како таков.

                        Тимот кој работи  во сервисот е стручен,експедитивен и сериозно пристапува кон своите клиенти и начинот на кој ѓи и ивршува работите.

                          Административниот дел професионално води евиденција на работењето.

                          Сервисот има склучено договор за соработка со осигурителните Компании кои се регистрирани во Р.Македонија.

                          Со делови се снабдува од овластени дистрибутери  а како потрошен материјал ги користи еколшките бои за лакирање PPG кои се на водена база.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Групација Богдановски ДООЕЛ

     МАПА                 

Печати