log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Емпа сервис

 18601274 224636381370813 1108222092 n

Улица: Маршал Тито бр.101, Неготино, Македонија
e-mail: empaservisdooelaleksandar@yahoo.com
Телефон:
+389 (43) 363 221
Факс:
+389 (43) 363 221
Мобилен:
+389 (76) 440 330; +389 (70) 774 277 ; +389 (72) 319 101

      ОПИС                

Компанијата Емпа Сервис ДООЕЛ Александар е формирана во 2001 год. Како

електро сервис за винклување на електро мотори и потопни електро мотори.

Следеќи ги потребите на пазарот почнавме и со сервисирање на електрични

рачен алат, апарати за домакинство, електрични инсталации.

Во 2010 год Емпа Сервис ДООЕЛ станува овластен сервис како и нивна

продажба на светко познатите марки Makita , Black Decker и DeWаlt.

Исто така во 2010 год Емпа Сервис почна со продазба на резерни делови за

секаков вид на апарати за домачинтво како и нивно сервисирање.

Исто така имаме и продажно место со сите типови на хидрофори, боци за

хидрофори,автоматики,потопни електро мотори.

Нашата компанија е современ електро сервис на:

– Винклување на електро мотори (асихрони и синхрони)

– Потопни електро мотори

– Трансформатори

– Апарати за полнење на акомулатори (стартери)

– Апарати за заварување и CO 2

– Хидрофори

– Рачен и електричен алат

– Електрични инсталации и разводни табли

– Апарати за домачинство

    ГАЛЕРИЈА           

 

Емпа сервис

     МАПА                 

Печати