log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бушар

bushar logo

Адреса: Брегалничка бр.39, Штип, Македонија
Мобилен: +389 78 388 543
+389 75 210 567
Факс: +389 32 382 543
Е-маил: busar770@yahoo.com

web   fbfb

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Сб од 08:00 до 15:00

      ОПИС                

Aвтосервисот Бушар нуди автоелектричарски и автомеханичарски услуги. Со текот на времето успешно ја следи модернизацијата и компјутеризацијата во полето на авто индустријата и секогаш спремно одговара на секоја новина.

Сега, во својата втора генерација од постоењето и неколкудецениското искуство прераснува во супермодерен центар за сервисирање на лесни и комерцијални возила, кој нуди палета на услуги:
• Автомеханика
• Автоелектрика
• Ласерско центрирање
• Компјутерско балансирање
• Промена и репарирање на автостакла
• Сервис за клима
• Дијагностика на амортизери и сопирачки
• Компјутерска дијагностика
• Авто електроника

Aвтосервис Бушар располага со автоделови од реномирани брендови за чие вградување нуди посебни попусти и соодветна гаранција.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Бушар

     МАПА                 

Печати