log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Гишо Трејд

 gisologo

Ул Благоја Стефковски Бр 25
1000 Скопје, Р. Македонија
Email: giso_trade@yahoo.com
Telephone: +389 (070) 266 038 ; +389 (070) 542 110
Website: www.gisotrade.com.mk

      ОПИС                

Гишо Трејд е увозник на авто делови на реномирани германски производители на авто делови.

Гишо Трејд е компанија со македонски капитал, формирана во 1990 год.со седиште во Скопје Р. Македонија. Основна дејност на Гишо Трејд е малопродажба и големопродажба на автоделови во Р. Македонија. Гишо Трејд располага магацински простор и три малопродажни салони.
Во текот на нашето 25 годишно работење имаме изградено долгогодишна доверба со нашите партнери и комитенти.

    ГАЛЕРИЈА           

Гишо Трејд

     МАПА                 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Печати