log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ен Фа Трејд

enfalogo2

Aдреса: ул.Јандранска Магистрала 190(Качанички пат), Скопје
Телефон: +389 2 2600 058
Факс:       +389 2 2601 391
Е-маил: info@enfatrejd.com

web   fbfb

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Саб од 08:00 до 15:00

      ОПИС                

Нашата фирма е формирана во 1989 година. Во почетокот функциониравме како ЕН ФА ПЕН. Од 1989 до 1995 година се занимававме со трговија. Во 1996 продолживме со производство, кое траеше се до 2007 година. Потоа се оделивме од ЕН ФА ПЕН и ја оформивме фирмата ЕН ФА ТРЕЈД. И сеуште продолжуваме со работа.

    ГАЛЕРИЈА           

Ен Фа Трејд

     МАПА                 

Печати