log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Столе Шилец

stolesilec logo 

Адреса: ул.Сутјеска бр.83 А/1, Штип, Македонија
Телефон: +389 32 380 737       
Mобилен: +389 78 345 878
               +389 70 345 878
E-маил: stolesilec_yunior@yahoo.com

fbfb

Работно време:
Пон - Саб од 08:00 до 20:00

      ОПИС                

Mагацин за големопродажба.

Широк асортиман на ПВЦ столарија со 6 комори, челичен профил 1,5, термопан стакло 4,2+16+ 4,2 кое не кондензира  и 2 дихтони. Има звучна и термо изолација.Располагаме со еднокрилни и двокрилни прозори, внатрешни врати, еднокрилни и двокрилни балконски врати и еднокрилни и двокрилни влезни врати.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Столе Шилец

     МАПА                 

Печати