log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Роломонт

rolomont logo

Адреса: ул.Љуботенски Пат бр.31, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 70 683 089
Е-маил: info@rolomont.com.mk

fbfb

      ОПИС                

Роломонт е локален лидер на пазарот за ПВЦ и алуминиумски производи, кои се изработуваат по мерка за вашата куќа стан или зграда. panerai replica sale
Нашата понуда опфаќа најповолен избор на ПВЦ прозори, врати и нивно поставување. panerai replica sale
Прецизно произведените производи кои ги нудиме овозможуваат комплетни решенија за многу домашни и индустриски сектори. breitling replica sale
Палетата на производи се се состои од материјали и готови производи од познати и квалитетни брендови.


ВИЗИЈА И МИСИЈА
Нашата визија и мисија се да:
•Овозможиме висококвалитени производи и услуги во Република Македонија
•Да имаме одлична соработка со нашите клиенти, партнери и соработници.
•Да бидеме компанија за пример на пазарот во однос на заштитна на животната околина.

ПРОИЗВОДИ
Нудиме широка палета на на решенија за врати и прозори. Доколку сакате да ги намалите вашите сметки за електрична енергија и да и помогнете на вашата животна околина нема потреба да барате понатаму. Дизајнирани за оваа цел нашата палета на прозори и врати ги комбинира потребите за енергетската ефикасност, елегантен дизајн, безбедност и поволни цени.
Нашите производи...
•Можат да бидат доставени во широка палета на дизајн
•Го задржуваат стандардот за енергеска ефикасност за вашиот дом
•Безбедни се и не го нарушуваат човечкиот комодитет
•Имаат гаранција
•Достапни се во сите бои и големини

Најважните позитивни карактеристики со кои се одликуваат нашите производи се:
Отпорност на надворешни влијанија и водоотпорност
За разлика од производите од овој тип кои се изработени од метал или од дрво, производите кои се изработени од ПВЦ не појавуваат распукнатини и рѓа со тек на време. Нивната искористливост е многу подолга. omega replica sale
Оддржување
ПВЦ прозорите немаат потреба од редовно оддржување како што е чистење, префарбување, или потреба од нанесување на средства за водоотпорност и надворешни влијанија. За да се зачува нивниот изглед доволно е еднаш годишно да се исчистат со малку топла вода. replica watches sale
Одлична термална заштита
Повеќекоморниот дизајн кој се употребува при изработката на ПВЦ прозорите и рамките не дозволува да се губи топлината од вашиот дом. rolex replica uk
Поволни за околината
ПВЦ материјалите се рециклираат и можат повторно да бидат употребени за изработка на други типови на производи.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Роломонт

     МАПА                 

Печати