log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Инфинити

infiniti logo

Адреса: ул.Мислешевски Пат бб, Струга, Македонија
Мобилен: +389 70 336 900
Факс:    +389 46 788 576

fbfb  

      ОПИС                

ИНФИНИТИ ДООЕЛ Струга е фирма која нуди трговија со ПВЦ профили и оков за врати и прозорци.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Инфинити

     МАПА                 

Печати