log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Оеми

oemi logo

Адреса: бул.Туристичка 55, Охрид, Македонија
Телефон: +389 46 611 356
Mобилен: +389 75 352 394
email: zoranoemi69@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/OEMI-347350216042060/?ref=br_rs

      ОПИС                

Зелено пазарче ОЕМИ ! Најголем избор на секакво овошје и зеленчук со највисок квалитет ! Повелете и посетете не ! 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Оеми

     МАПА                 

Печати