log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

КИБЕРГ

 kiberg novo logo 1

Адреса: ул. Лазо Осмаков бр. 9
1400     Велес     Македонија
тел: (+389) 43 223 520 , (+389) 70 375 869
Е-маил: kiberg@kiberg.mk

 

fbfb            web

      ОПИС                

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати