log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ВИЗИА - ЦЕНТАР ЗА ОЧИ

viza logo

Адреса: Никола Парапунов 27/1
1000, Скопје
Телефони: +389 (070) 339 164;
+389 (02) 309 20 40
Е-маил: eyecenter@vizia.com.mk

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 19:00
Саб од 09:00 до 13:00

web   fbfb

      ОПИС                

Добредојдовте во ВИЗИА

Визиа е првата приватна хируршка очна клиника во Македонија, основана во февруари 2002 год. Од појавувањето на Визија се сменија стандардите во очната хирургија во Македонија во корист на пациентите.

Воведовме нови техники и операции кои до тогаш не постоеа: како Excimer Laser - Ласерска Корекција на Диоптрија (LASIK) - за првпат во Македонија и заради кои пациентите мораа да одат да се оперираат во странство

Го подигнавме квалитетот на услугите на прегледите и на операциите на многу високо ниво дури и за западните стандарди, со помош на комплетна компјутеризирана опрема. Со совршениот релаксиран ентериер им помагаме на пациентите да го избегнат чувството на стрес од болница.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ВИЗИА - ЦЕНТАР ЗА ОЧИ

     МАПА                 

Печати