log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ординација Др Данаилов

 drdanailovlogo

Адреса:23 Октомври бр. 20/3, 1000 Скопје, Македонија
Телефон:02/2 434-000
Мобилен:070/240-097 
Еmail: info@danailov.mk
          danailovb@yahoo.com  

web    fbfb

      ОПИС                

 

Д-р Бојан Данаилов,
Интернист Кардиолог
специјалист-интернист, субспецијалист-кардиолог

Со самостојно работно искуство повеќе од 20 години како интернист-кардиолог со постојана обука и следење на сите светски медицински новости и нивно практикување, е еден од најзвучните имиња во Македонското здравство. 14 години работел во првата приватна кардиолошка ординација во Македонија "ATIK-COR", како асистент на др. Јосиф Наумовски, а од 2009 година во сопствена интернистичко-кардиолошка ординација Д-Р ДАНАИЛОВ.

Привилегии на пациентите кои се лекуваат во ординација Др. Данаилов: Имаат можност за 24 часовен контакт и достапност на медицинскиот персонал. Ординацијата работи со закажување или доколку се работи за потежок случај може да се направи прием истиот ден.

Услуги:
EKГ И ЕХО ДИЈАГНОСТИКА НА СРЦЕ
АБП ХОЛТЕР ЗА ПРИТИСОК
ЕКГ ПО ХОЛТЕР
ДОПЛЕР ЦИРКУЛАЦИЈА НА ЦЕЛОТО ТЕЛО
ЦИРКУЛАЦИЈА НА КАРОТИДНИТЕ (ВРАТНИ) АРТЕРИИ
ЦИРКУЛАЦИЈА НА РАЦЕ И НОЗЕ
ЕХО ПРЕГЛЕД НА ШТИТНА (ТИРЕОИДНА) ЖЛЕЗДА
ЕХО ПРЕГЛЕД НА СИТЕ СТОМАЧНИ ОРГАНИ
ЕХО ПРЕГЛЕД НА ДОЈКИ
КОМПЛЕТНА ЛАБОРАТОРИЈА

    ГАЛЕРИЈА           

 

Oрдинација Др Данаилов

     МАПА                 

Печати