log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Манов

Manov logo

Адреса: бул. Македонија 117 Делчево 2320
Телефон: + 389 33 413 512
Мобилен1:+389 75 416 682
Мобилен2:+389 75 416 683
Мобилен3:+389 72 311 317
Email: manovdoodelcevo@yahoo.com
Facebook: https://mk-mk.facebook.com/ManovDOODelcevo/

      ОПИС                

Манов Доо Делчево е компанија со голгогодишно искуство и традиција во агратниот сектор. Основан во 1955 г. И одтогаш успешно работи како семејна фирма која обезбедува вработување над 15 тина вработени.
Основна дејност на компанијата на големо и мало на земјоделска и шумска механизација,сточна харана, вештачки ѓубрива и останати производи кои се користат во земјоделието.
Вршиме увоз извоз на вештачки ѓубрива од Русија, Бугарија, Романија и Србија и различни видови на земјоделска механизација од Словенија,Хрватска, Турција и Бугарија
ОДБЕРЕТЕ ПАРТНЕР СО ТРАДИЦИЈА И КВАЛИТЕТ.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Манов

     МАПА                 

Печати