log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Нектаркооп

nektarkoop logo

Адреса: ул.Драган Стопаревиќ бр.16, Куманово, Македонија
Мобилен: +389 70 313 825
+389 71 345 719
email: nektarkoop@yahoo.com

      ОПИС                

Фирмата Нектаркооп е формирана како семејна фирма во 2003год. Во почетокот се определивме за застапништво на реномирани фирми од Србија и БиХ во областа пчеларство. Со постепен развој станавме лидери на пчеларската опрема во Македонија. Во 2007 год започнавме производство на погачи за прихрана на пчелите и за кратко време станавме препознатлив бренд во Македонија. Вршиме и продажба на мед, прополис, матичен млеч од нашите пчеларници. Нашите производи се пласирани во Бугарија, Албанија и Косово.

Со НЕКТАРКООП до поздрави пчели и поголеми приноси!
МЕДНО!!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Нектаркооп

     МАПА                 

Печати