log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Агрос

agros logo

Адреса Mагацин бр.1: ул.15ти корпус бр.27, Охрид, Македонија
Телефон: +389 46 269 646
Mобилен: +389 70 249 180 - Трајчески Мирослав
Адреса Магацин бр.2: ул.Гоце Делчев бр.109, Струмица, Македонија
Телефон: +389 71 212 789
Е-маил: agros04@agros04.com.mk / agrosohrid@gmail.com

web   fbfb

      ОПИС                

“Агрос” ДОО – Охрид е фирма основана во 2003 год. Наша основна дејност е увоз и дистрибуција на ѓубрива и опрема за земјоделие.  Застапници сме за Македонија за неколку странски фирми, сите од земји од Европската унија. Нашиот успех се должи на нашиот професионализам  и довербата која ја стекнавме, како и на квалитетот на нашите производи. Нашата грижа за купувачите е континуирана и не завршува со продажбата, туку продолжува и понатака.Наш препознатлив знак стана увозот и дистрибуцијата на течни специјални ѓубрива, а посебно на органски ѓубрива.

Агрометеоролошки станици-прогнозери “PINOVAMETEO” . Агрометеоролошки станици кои ги мерат сите метеоролошки параметри, со софтвер за прогноза на најважните болести кај земјоделските култури и можност за одредување на вистинското време за третирање против штетници. Независни од електрично напојување и интернет.

Сензори и мерни инструменти

-Сензор за температура и влажност на лист
-Сензор за влажност на лист
-Сензор за температура и влажност на воздух
-Дождомер
-Сензор за влажност на почва
-Сензор за температура и влажност на почва
-Сензор за температура на почва
-Сензор за брзина и правец на ветер
-Сензор за брзина на ветер
-Сензор за глобално зрачење
-Термометар (лист/крошна)
-Барометар
-Механички дождомер
-Мин/Макс термометар

Производи

Семиња:
-Пиперка: NAPOCA F1, DACIANA F1, POTAISA F1, TRAIAN F1
-Kраставица: COLUMNA F1
-Карфиол: SUCEVITA F1
-Пченка шеќерец: SWEET SPIRIT F1
-Боранија: ILEANA
-Грашок: REDONDO
-Ротквица: JOHANNA

Ѓубрива:
-AGRIFUL, TECAMIN RAIZ, TECAMIN MAX, TECAMIN FLOWER, TECAMIN BRIX, TECNOKEL CALCIUM, TECNOKEL AMINO B, TECNOKEL AMINO Ca, TECNOKEL AMINO Zn, TECNOKEL AMINO Fe, TECNOKEL AMINO Mg, TECNOKEL AMINO MIX, FERTIGRAIN FOLIAR, FERTIGRAIN START, AGRIPHYT CONTACT Zn/Mn, CONTROLPHYT PK, TECNOPHYT pH, CONTROLPHYT Cu

Oпрема и репроматеријали:
-Прскалка: Jini 1000
-Прскалка за на шише: HYDRO 5
-Бренери за моторни прскалки и атомизери
-Бренери за грбни прскалки
-Дизна за хербициди
-Штипки за пластеници
-Прскалка гребна 16 лит батериска
-Прскалка гребна 16 лит мануална
-Прскалка гребна 12 лит професионална
-Прскалка за на рамо 10 лит
-Прскалка за на рамо 5 лит
-Прскалка за на рамо 10 лит
-Прскалка со клип 1 лит
-Прскалка со клип 2 лит

Опрема за флаширање и винарство
-Машинки за затварање за метални (крунски) затварачи
-Машинки за затварање плутани тапи
-Алкохолометар 0-100 со термометар
-Алкохолометар 0-100
-Широмер со термометар
-Широмер "GUYOT"
-Ферменатори за тивка ферментација

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Агрос

     МАПА                 

Печати