log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

игротека смајли

smajli logo

Адреса: Ул. Партизанска 38,
6000, Охрид
Mob. +389 (070) 642 837; +389 (071) 865 235
Работно време:
Пон - Пет од 12:00 до 21:00

fbfb

      ОПИС                

                    С  М  А  Ј  Л  И  :)

НАЈДОБРАТА ИГРОТЕКА ВО ОХРИД, СО ВАС ОД 2014 ГОДИНА !!!

НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ЗАБАВАТА НА ВАШИТЕ ДЕЦА!!

ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ - УЧИМЕ НИЗ ИГРА, ИГРАМЕ, СЕ ЗАБАВУВАМЕ И СЕ ДРУЖИМЕ!!

ГИ ОРГАНИЗИРАМЕ НАЈУБАВИТЕ РОДЕНДЕНИ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!!!

ПОСВЕТЕН И ОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ!!

ЗАБАВА, ИГРА И ЕДУКАЦИЈА !!!

ВАШИТЕ ДЕЦА СЕ И НАШИ ДЕЦА!!

ПРИСУТНИ НА СИТЕ БИТНИ НАСТАНИ ВО ГРАДОТ!!! 

ПОСРЕДУВАМЕ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА КЕТЕРИНГ ЗА ВАШИТЕ РОДЕНДЕНИ!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

игротека смајли

     МАПА                 

Печати