log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Микроком

 mikrokom logo

Ул. Киро Гавриловски бр.49 , Скопје
е-маил:info@mikrokom.mk
тел:02 5204 464

      ОПИС                

МИКРОКОМ е компанија присутна на Македонскиот пазар од 2001 година. Главна дејност на нашата компанија е продажба, дистрибуција и поизводство на: Канцелариски потрошни материјали, Селотејпи кои се употребуваат во канцелариско работење, производствени погони, магацини, Компјутерска галантерија и ИТ опрема, Средства за хигиена

Нашата цел е да бидеме различни и единствени на пазарот и крајно професионално да ги задоволиме потребите на нашите деловни партнери и останати потрошувачи.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Микроком

     МАПА                 

Печати