log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ГАГГИА ФН

14937346 1159033997466884 5523448764722797386 n Име: ГАГГИА ФН
Адреса: 101 70/-  Гостивар
Контакт телефон: 070 378 139  ; 042 311 332
E-mail: gaggiafn@gmail.com

      ОПИС                

Кафе ORO е вистински напиток за секој Ваш ден. За одличен почеток на Вашиот ден
Дистрибутер на Кафе ORO, апарат за кафе прилагодување, машина за перење, сладолед итн ...
Толку многу нешта го  дефинираат нашето кафе. Неговиот уникатен вкус и популарна цена се ги привлекуваат илјадници клиенти, туристи и љубопитни луѓе од целиот свет да се заинтересирани за нашето кафе.
Кафе ORO е мешавина од високи квалитетни сорти на кафе, избалансирани во идеален сооднос. Квалитетното пакување во комбинација со најсовремена технологија за пречистување и контрола на воздухот во внатрешноста на кесичката гарантира зачувување на прекрасниот вкус на кафето до употребата.
Во ова место може да се види многу љубов во она што се работи. Персоналот е супер пријателски, со одлична услуга.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

ГАГГИА ФН

     МАПА                 

Печати