log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Моден салон Борче

rBVaGVYV5paAI4m0AAD7hEljVBY747

Адреса: Ул. Иван Козаров бр.5
1000 Скопје , Македонија
Тел: +389 (02) 313 3065
Моб: +389 (070) 278 585 , +389 (075) 230 061
е-маил : apostolovzoran@yahoo.com

      ОПИС                

Моден Салон Борче , постои со кројачко искуство од повеќе од 40 години, се трудиме да понуди високо ниво на услуга и изработка на модели по мерка градба на тело.
Нашата понуда опфаќа шиење на одела, капути, пантолани, елеци итн со врвен квалитет и грижливо одбрани материјали
Повелете ве очекуваме
Моден салон
  “ БОРЧЕ”.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Моден салон Борче

     МАПА                 

Печати