log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Сложни Браќа

 slozni logo

 

Телефон:078 377924/075 913118
Работно време:
Пон - Саб
од 08:00 до 20:00
Email:sloznibraka@yahoo.com
УЛ. 16 2а

      ОПИС                

 „Сложни Браќа“ е занаетчиска столарска работилница, која има долгогодишна традиција. Работилницата изработува производи кои се од масивно дрво. Најчесто употребувани дрва се: бука, даб, орев, костен, јасен и сл. Во нашата работилница се изработуваат: собни врати (медијапански, фурнирани и масивни) , скалила, парапетни даски, прагови, ракохвати, лајсни за паркет, трпезариски маси и клуб масички, даски за сервирање и сецкање во разни форми. Дел од нашата работа се извршува машински додека другиот
дел е рачна изработка со која што купувачите добиваат уникатни производи.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Сложни Браќа

     МАПА                 

Печати