log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Кузе Дизајн

 Kuze Logo

Адреса: Антон Попов бр. 9, Скопје, Mакедонија
Телефон: +389 2 2535 232
Мобилен: +389 75 227 513
Е-маил:kuzedizajn@hotmail.com

fbfb   instagram

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Саб од 09:00 до 14:00

      ОПИС                

Кузедизајн е компанија за производство на влезни врати, собни врати и изработка на плочест мебел.

Компанијата постои од 1993 г. како Кузетрејд за производство на собни врати, за подоцна во 2006 да прерасне како компанија за производство на влезни врати (сигурносни врати), собни врати и плочест мебел (кујни, плакари, дечји соби, спални и др).

Производствениот погон е со површина од 500 m² кој се наоѓа во Општина Петровец и располага со најсовремени CNC машини и сите останати кои се потребни за ова производство. Со своите 15 вработени и 2 екипи кои постојано ги вршат сервисните и монтажните работи, мислиме дека во секое време можеме најбрзо да ги задоволиме сите потрби на купувачите. Со своите 3 дуќани кои се наоѓаат во Скопје и Куманово брзината на испораката е доведена до минимум.

Нашата предност е во тоа што изработуваме мебел и врати по потреба на купувачите (пред изработка се зема точна мерка).

    ГАЛЕРИЈА           

 

Кузе Дизајн

     МАПА                 

Печати