log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

ЛИФЕ-МОБИЛЈЕ ФУРНИТУРЕ (Life Mobilye Furniture)

life mobile logo

Улица:Илинденска 173 број 2, Мала речица, Тетово, Македонија
Телефон 070910212
Е-mail: lifemobilyefurnituremk@hotmail.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/lifemobilje/

      ОПИС                

LiFE MOBILYE е претставник на мебел од Турција, достапни се луксузни спални и дневни соби по потребата на нашите клиенти.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ЛИФЕ-МОБИЛЈЕ ФУРНИТУРЕ (Life Mobilye Furniture)

     МАПА                 

Печати