log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Хоум Концепт

home concept logo

Адреса Скопје: ул.808 бр.1, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3144 888

Адреса Гостивар: ул.Браќа Гиноски бр.1, Гостивар, Македонија
Телефон: +389 42 216 888

email: info@homeconcept.mk

web   fbfb   instagram

      ОПИС                

HOME CONCEPT нуди целосен концепт за уредување на вашиот дом. Нудиме кујни, гарнитури, се за вашата спална соба и трпезарија. Посетете ја нашата онлајн продавница каде може да го видите нашиот широк асортиман на производи. Имаме два салона од кои едниот се наоѓа во Гостивар, а другиот во Скопје. Секогаш сме тука за вас да ги исполниме сите ваши замисли и очекувања.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Хоум Концепт

     МАПА                 

Печати