log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Квин (Queen)

queen logo

Адреса:ул.Шишка, Кавадарци, Македонија
Телефон: +389 420 120
E-маил: queen.kavadarci@outlook.com

fbfb

Работно време:
Пон до Сабота од 09:00 до 20:00

      ОПИС                

Во QUEEN Кавадарци можете да најдете голем избор на теписи, стази, стапки, постелнини, трпезариски маси, маси, столици, мебел за градина, лустери, тапети. Повелете и посетете не и уверете се во квалитет кој го нудиме .

    ГАЛЕРИЈА           

 

Квин (Queen)

     МАПА                 

Печати