log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Фајн Дизајн

fajndizaj logo

Адреса: ул.Благоја Гојан бр.11, Скопје, Македонија
Mобилен: +389 70 230 124
               +389 78 236 791
Е-маил: info@fd.mk

web   fbfb   

Работно време:
Пон до Пет од 08:00 до 17:00
Сабота од 09:00 до 14:00

      ОПИС                

МЕБЕЛ ПО МЕРКА И ВКУС

Изработка на мебел за Вашиот дом. Бесплатни идејни решенија и практични
совети за уредување. Мебел прилагоден на Вашиот простор, модерни и
креативни решенија.

Препорачано од над 1000 задоволни клиенти.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Фајн Дизајн

     МАПА                 

Печати