log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Каса Лусо Дизајн ( Casa Lusso )

casalusso logo

Адреса: ул.Маршал Тито бр.142, Струмица, Македонија
Мобилен: +389 78 694 462
E-маил: info@casalusso.eu.mk / casalusso11@gmail.com

web

      ОПИС                

Комфорот, квалитетот и модерниот дизајн се најважни работи за тапацираниот мебел.Сите овие  работи нашиот искусен тим ги всадува во секој  производ. Благодарение на сертифицираните материјали што ги користиме нашите производи се со префинет квалитет и стил.Горди сме на нашите партнери и задоволни клиенти кои ни даваат постојано мотивација да продолжиме со нашиот успех.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Каса Лусо Дизајн ( Casa Lusso )

     МАПА                 

Печати