log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

БЕКО ИМПЕКС

 bekoimpeks logo

 

Адреса : Ул.1 бр. 354 с. Арачново
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 (071) 245 118
Е-маил: beko.impeksgrup@gmail.com

   fbfb   instagram

      ОПИС                

 

Беко импекс е една од најдобрите компани за изработка на мебел. Имаме широк асортиман на мебел по нарачки за секоја просторија од вашиот дом.
Беко импекс може да ви ги исполни сите ваши соништа кога станува збор за идеалнот мебел во вашиот дом .
Повелете во нашите продажни места и уверете се.

    ГАЛЕРИЈА           

 

БЕКО ИМПЕКС

     МАПА                 

Печати