log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Делта Стоне

deltastone logo Адреса: Александар Спиркоски Џемо 14
7500 Прилеп Р. Македонија
Контакт телефон: +389 70308858; +389 70317700
Факс: +389 48427024
e - mail: igordimovski01@yahoo.com
web strana: www.deltastone.com.mk

      ОПИС                

Нашето присуство на пазарот е од 2006 година и главната цел е снабдување, обработка и производство на гранитни и мермерни производи, како скали, патоси, фасади, клупици, кујни, купатила, споменици, фонтани итн.
Фирмата е сместена на стариот пат Прилеп - Битола на 1км од Прилеп во комплексот стара фабрика партизанка Прилеп.
Долгогодишно присуство на пазарот е резултат на професионалното работење, ниските цени, најдобриот квалитет и најдобра и најбрза услуга што ја нудиме на сите наши клиенти.

Мисија

Да бидеме водечка компанија во регионот за снабдување со мермерни и гранитни производи со најдобра услуга најповолни цени и најдобар квалитет кој го пружи највисоко обучен кадар со долгогодишно искуство.

    ГАЛЕРИЈА           

Делта Стоне

     МАПА                 

Печати