log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Оли Оникс

oli oniks адреса: Трајко Јовановски 34
Куманово  
Телефон: +389 31 412 211  
факс: +389 31 412 211
Web: www.olioniks.com.mk

      ОПИС                

Оли-Оникс е претпријатие основано на 27.12.1991. Од тогаш па наваму прераснува во една професионална и специјализирана фирма за обработка на сите видови гранит и мермер.
Со многугодишната тешка и вредна работа, со целосната посветеност на желбите и барањата на клиентите, со примена на најсовремената технологија како и со големото искуство стекнато во работата успеавме да ја добиеме водечката улога на наШиот пазар. Слободно можеме да тврдиме дека во нашите погони се исполнуваат желбите и барањата на нашите муштерии при изработка на сите видови надгробни споменици. Дека успеваме да ги задоволиме сите стандарди за квалитет на производите и дека асортиманот со кој што располагаме ке го задоволи и најпробирливиот купувач.
На овој начин сакаме да се претставиме на сите кои што имаат потреба за нашите производи и услуги а бидејки нашата специјалност е изработка на надгробни споменици имаме отворено и две филијали во Скопје и Куманово лоцирани веднаш до градските гробишта.

    ГАЛЕРИЈА           

Оли Оникс

     МАПА                 

Печати