log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Адор Голд

ador gold skopje

Адреса: ул.Салих Асим бр.20 Стара Чаршија, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 72 680 336
Е-маил: adzija.elza@gmail.com

fbfb   instagram

      ОПИС                

Тоа што „Адор Голд“ го прави поразличен од конкурентните марки за златен накит е во традиционалноста, иновативноста и уметноста вткаена во секое парче накит кое светка од нивните полици.
Во семејниот бизнис на Елза и Енди Аџија страста за накитот се пренесува генерациски. Приказната за нивната златарска продавница „Адор Голд“ започнала од 1978 година, кога таткото на Енди ја основал фирмата. Освен занаетчиските тајни, тој му ја пренел на синот и љубовта кон златарството.
Оваа златарница со душа, сместена во срцето на Старата скопска чаршија, преку накитот покажува дека традиционалноста, иновативноста и уметноста треба да бидат рамномерно застапени. Според оваа девиза семејството Аџија го води својот бизнис.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Адор Голд

     МАПА                 

Печати