log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ИСГ БРАНИТЕЛ

branitellogo2

Адреса:Ул. Лондонска 10/3 Скопје,Makedonija
Е-маил:branitelmakedonija@yahoo.com
Телефон:+389 2 3062 703
              +389 75 311 122

web

      ОПИС                

Агенцијата за обезбедување на имот и лица е регистрирана во 2006 Год. Во Скопје , РМ. Tимoт на компанијата е составен од професионалци со долгогодишно искуство во делот на безбедноста. Својот успех во досегашното работење го стекнале на престижни и високи работни позиции, во институции од областа на одбраната и безбедноста во РМ. Од неодамна во компанијата е направена нова систематизација со цел да се остварат новите предизвици на компанијата. Истата ја поделивме на пет одделни дирекции: Дирекција за централизирано обезбедување, Дирекција за физичко обезбедување, Дирекција за транспорт на пари и вредносни пратки, Дирекција за продажба и маркетинг и Дирекција за имплементација и сервис. Во делот на обезбедувачите ИСГ БРАНИТЕЛ МАКЕДОНИЈА располага со искусни професионалци, специјално обучени за спречување на различни видови терористички дејства, саботажи, диверзии и други незаконски дејствија против заштитеното лице или имот, лица кои се експерти во техниките на обезбедувањето.
Услов за вработување во ИСГ БРАНИТЕЛ МАКЕДОНИЈА, пред сè е кандидатите да поседуваат лиценца издадена од Комората за обезбедување на лица и имот на Република Македонија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ИСГ БРАНИТЕЛ

     МАПА                 

Печати