log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ми-ва

 

Адреса: Бул.Кочо Рацин бр.42 , 1000, Скопје
Телефон: 02/2780-366 и 070/361-241
e-mail: marjana.miva@gmail.com

      ОПИС                

МИ-ВА МВА е генерален застапни за целокупната програма на Ариктон порта Грција со изложбени салони во Скопје на бул.Кочо Рацин бр.42 (во Центар во непосредна близина на Зелен пазар) и Тетово на бул.Илинденска бб

Контакт телефони: 02/2780-366 и 070/361-241

Исто така вршиме о продажба на пелете А1 класа од фирмата FAGUS 100% бука

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ми-ва

     МАПА                 

Печати