log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

То-Динг

toding logo Адреса: с.Маврово, Гостивар, Македонија
Телефон: +389 42 388 403
Мобилен: +389 78 445 516
Е-маил: toding_mavrovo@yahoo.com

      ОПИС                

Дејности:

столарија, дрвени конструкции, пилани, мебел од масив, кровови, настрешници и тенди, дрвена граѓа - производство и трговија

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати