log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЕУРОМЕР

Euromer podveb 2018

Адреса: ул.2 бр.6, нас.Илинден, Скопје Македонија
Телефон: моб.070 740 532; 070 239 906; 071 607 619
E-mail: euromer_mk@yahoo.com

работно време:
Поне-Пет
08:00-16:00

      ОПИС                

Еуромер од Скопје се занимава со израбока на споменици од мозаик мермер и гранит како и производство и изработка на производи од мермер и гранит. Производите од мермер и гранит се со докажан квалитет

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати