log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Махап

mahap logo

Aдреса: ул.Страшо Пинџур бр.37 с.Јосифово, Валандово, Mакедонија
Tелефон: +389 34 383 009
               +389 34 386 271
Мобилен: +389 70 549 417
email: mahapdooel@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/mahap.udovo

      ОПИС                

Фирмата “МАХАП” ДООЕЛ од Валандово е присутна на пазарот 22 години со понуда на високо квалитетни конзервирани производи. На почетокот на пазарот се јавува како "Вадкомерц" цели 19 години, опстојувајќи на пазарот како компанија со беспрекорен квалитет, во чекор со времето. Но со текот на времето поради модернизација на компанијата го задржува и усовршува квалитетот но се ребрендира во “МАХАП” ДООЕЛ, за  да денес постои и работи за своите верни потрошувачи. Производствениот погон се наоѓа на површина од над 500 м2 во с. Јосифово, Валандово. Поседува 3 маркети од широк асортиман во: Валандово, с. Јосифово и с. Удово.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Махап

     МАПА                 

Печати