log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Милина Свитс (Milina Sweets)

milinasvits logo

Адреса: ул.Гоце Делчев бр.159, Штип, Македонија
Телефон: +389 32 380 555
Мобилен: +389 78 245 909
Е-маил: info@milinasweets.com

web   fbfb

      ОПИС                

"МИЛИНА СВИТС" е нова компанија за производство на кондиторски производи, започна со работа во декември 2014 година во нашите нови погони лоцирани во Штип, Македонија. Во својата палета на производи имаме две линии на производи: - Милина Колаче, од кои имаме седум видови на чајни пецива - Милина Срцулино, слично на медењак во форма на срце со овошно полнење и какао прелив. Нашите производи се застапени на домашниот пазар, како и во Косово, Србија, Босна и Херцеговина...

Производи

• Колач во форма на срце со овошно полнење и какао прелив
Милина Срцулино - Кајсија - Траен сладок колач во форма на срце со овошно полнење од кајсија (23%), прелиен со какао прелив. со природни зачини и традиционален вкус.
Милина Срцулино - Портокал - Траен сладок колач во форма на срце со овошно полнење од портокал (23%), прелиен со какао прелив. со природни зачини и традиционален вкус.
Милина Срцулино - Мешано овошје - Траен сладок колач во форма на срце со овошно полнење од мешано овошје (23%), прелиен со какао прелив. со природни зачини и традиционален вкус.

• Колач за сите пригоди и генерации

- Милина Колаче Чајно - Крцкави колачиња со вкус на лимон.

-Милина Колаче Чајно Чоко - Крцкави колачиња со вкус на лимон со какао прелив на долната страна.

-Милина Колаче Со Кокос Чоко - Крцкави колачиња со 20% кокос со какао прелив на долната страна.

-Милина Колаче Со Кокос - Крцкави колачиња со 20% кокос.

-Милина Колаче Со Овесни Снегулки - Крцкави колачиња со 20% овесни снегулки со вкус на портокал.

-Милина Колаче Со Овесни Снегулки чоколадирано - Крцкави колачиња со 20% овесни снегулки со какао прелив на долната страна.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Милина Свитс (Milina Sweets)

     МАПА                 

Печати