log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Подгорка

podgorka logo

Адреса: ул.Маршал Тито бр.108, Струга, Македонија
Телефон: +389 46 786 963
Тел/Факс:+389 46 784 558
E-маил: podgorka@t.mk

web   fbfb 
Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 19:00
Сабота    од 08:00 до 17:00

      ОПИС                

ПОДГОРКА -дооел Струга основана е на 05.04.1991 година.

Во текот на својата долгогодишна работа Подгорка постојано се надоградува и денес е еден од водечките дистрибутери на територијата на Република Македонија на следните производи:

* Пилешко замрзнато и свежо месо;

* Пилешки и говедски трајни и полутрајни сувомеснати производи;

* Млечни производи (кашкавали, ферментирани производи и путер).

Подгорка со своите вработени, работниот процес го извршува во сопствен деловен простор од 750м2 во кои се вклучени: магацинскиот простор со 4 комори за одджување и 2 комори за замрзнување како и деловни канцеларии. Сметајќи на потребата од навремено доставување на производите до коминтентните како и задржување на квалитетот на производите кои се доставуваат, Подгорка својата професионалност во развојот и традицијата ја оддржува со сопствен возен парк од:8 климатизирани возила за дистрибуција на производите како и 4 возила за мал транспорт и  6 возила за комецијалисти.Денес, Подгорка својата дејност ја темели на професионалноста, стабилноста како и постепената надградба на својата дејност и истата ја има реализирано со застапништво и долготрајната соработка на познатите брендови:

– ZELENE DOLINE – ( Млекарна Целеиа – Словенија)

– Z′DEŽELE – ( Цељске Меснине- Словенија)

– MENPROM (Босна и Херцеговина )

–  MADI (Тешањ – Босна и Херцеговина)

– FLORA (Пик Бечеј  – Србија)

–  T.BOER & ZN (Холандија)

Според законските прописи во Р. Македонија Подгорка го има имплементирано HACCP и  ISO 9001:2008 стандардите  како и многу бројни добиени сертификати за квалитет на производите и дистрибуција  на домашниот пазар. За нашата функционалност зборува употребата на современа компјутерска технологија и опрема за ваков вид на дејност, а со тоа нашиот производ да го добиете со најдобар квалитет како и потребната свежина која ќе го задоволи вкусот на секој потрошувач, како и  да ја збогати, односно украси вашата трпеза. Ние продолжуваме понатаму,поткрепувајќи се на нашата традиција и професионалност, и се разбира на односот кон нашите сегашни и идни коминтенти.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Подгорка

     МАПА                 

Печати