log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Про кронос

prokronoslogo1

Адреса: Ул.Наум Наумовски Борче br.77,Скоје,Р.Македонија
Телефон: 02 2033900
E-mail: prokronos@yahoo.com
Web: www.prokronos.com.mk
Biznis adress: www.prokrons.biznis.eu.mk

      ОПИС                

Про Кронос- ДООЕЛ - Скопје е друштво за производство, услуги и трговија кое веќе 14 години нуди маркетинг услуги и производи од областа на брендирање- изработка -
гравирање на производи и на тој начин успева да го реализира мноштвото идеи на своите клиенти.
Од почетокот на 2000 година, па се до денес успешно опстојува како незаменлив дел на сите оние кои имаат потреба од квалитетна и брза услуга.
Посебно сме горди на признанијата кои се упатенина наша адреса од наши соработници и клиенти со што сме посебно горди кко и нашиот голем придонес во модернизацијата
на технолошко напредните алати, машини и средства кои не одбележуваат како сериозни и исполнителни во извршувањето на сите наши обврски.

 

    ГАЛЕРИЈА           

Loading images...

     МАПА                 

Печати