log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Трио 95

trio95logog

Адреса:УЛ. БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ Б.Б ПРИЛЕП, MАКЕДОНИЈА
ТЕЛ: +389 48 418 977
ФАКС: +389 48 423 279
ТЕЛ: +389 70 316 002
+389 70 316 003
+389 70 316 004
Е -mail:trio_95@t.mk
Веб:www.trio95.com.mk

      ОПИС                

Високата хранливост, квалитет и безбедност на производите, компанијата ТРИО95 од Прилеп ја издигнаа меѓу врвните производители на храна во Македонија.
ТРИО 95 постои од 1995 година кога започнува со производство на пици, а од 1999 година ја проширува својата дејност со производство на смрзнати полуготови лиснати теста, пирошки и кори за пита и баклава. Компанијата работи во строго контролирани хигиенски услови Денес компанијата располага сo модерно опремен производствен простор по најсовремени стандарди. Високиот квалитет, хранливоста и контролираната безбедност се епитети, кои ги имаат сите производи на ТРИО 95. Заради тоа производите на ТРИО 95 се верификувани со НАССАР сертификат за безбедност и со ISO 22000 стандардот за квалитет во производство на храна. Мали сме како фирма, но големи по знаење, со големи и рeални желби, а и упорност за континуиран развој и за постојано ширење на пазарите ширум светот.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Трио 95

     МАПА                 

Печати