log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЈТД Боби 99

jtd99 logo

Адреса: с.Логоварди, Битола, Македонија
Телефон: +389 47 282 264
E-маил: borcev@gmail.com

      ОПИС                

- Производство и трговија на земјоделски производи
- Продажба на сточна храна
- Колонијал

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати