log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

КЕРАМИКА ДОН


 
Адреса:ЃОРЧЕ ПЕТРОВ МВ ВАДНОПОЛЕ ББ
Телефон:078 458581
 Е-маил:keramika_don@yahoo.com

      ОПИС                

 

КЕРАМИКА ДОН од Куманово нуди широк асортиман на производи, пред се, гранитни и керамички плочки, санитарии, мебел за бањи, туш кабини, славини, лепила и други градежни материјали, декоративен камен, фасадни системи... Нашата главна заложба е да ги следиме светските трендови и да понудиме иновативни и квалитетни решенија и производи кои совршено ќе се вклопат во вашите домови, деловни простории и туристички објекти. КЕРАМИКА ДОН е одговорен партнер за сите купувачи и деловни партнери и постојано вложуваме во квалитетот на понудата и во постигнувањето најдобар сооднос меѓу квалитетот и цената.Компанијата КЕРАМИКА ДОН се занимава со продажба на:

- Керамички и гранитни плочки
- Санитарии
- Мебел за бањи
- Славини
- Лепила и други градежни материјали, декоративен камен

Сопствен изложбен салон и складиште.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати