log in

.

ГЕО-ИНГ

 logologog

 

      ОПИС                

ГЕО ИНГ  ДОО е  прва геодетска  компанија регистирана во Македонија по стапување на  измените на Законоконот за катастар кој овозможи приватна геодетска пракса во мај 2006 год од страна на Јован Здравковски и Љупчо Атанасовски дипл. геод. инженери..Во  почетекот по формирањето  претежна дејност на  компанијата беше геодетски и катастрски услуги  а од 2009 година ја прошири дејноста  во областа на градежништвото,архитектурата и проектираањето односно се стекна со лиценци  Б за проектитрање,надзор и изведба.Тимот од 5 високообразовани  инженери спремни се да одговорат на секој предизвик од својата област со цел да бидат задоволени барањата на  корисниците на нашите услуги. 

    ГАЛЕРИЈА           

 

ГЕО-ИНГ

     МАПА                 

Печати

     КОНТАКТ                 

Адреса:МЕТОДИ МИТЕВСКИ - БРИЦО 41 Делчево,Македонија
Телефон:033411770,075484499
E-маил:geoing.delcevo@gmail.com