log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ВСК ГРУП

vsklogo2

Адреса: Коста Новаковиќ бр. 7 локал 6 Скопје,Македонија Населба Аеродром
Тел. Број: +389 2 2400 041,+389 2 2400 878
E-mail:info@vsk.com.mk
Web:www.vsk.com.mk
www.e-akumulatori.mk

      ОПИС                

ВСК ГРУП започна со работа во 2005 година. Денес ВСК ГРУП  е застапник за италијанскиот бренд FAAM и акумулатори за мотори УНИБАТ . Традицијата на продажба на квалитетни производи е главна определба на целокупниот менаџмент на компанијата. ВСК ГРУП е како дел од својата програма е застапник и за акумулатори за мотори УНИБАТ од италијанскиот производител и дистрибутер САМАУТО.

ВСК ГРУП располага со широко распространета мрежа на дистрибутери и сервиси кои нудат компетентена, брза и квалитетена услуга.
Денес 
ВСК ГРУП е лидер во продажба на акумулатори во Македонија. 
Од нашата анализа и долгогодишното искуство просечниот животен век на FAAM  и
УНИБАТ акумулаторите е 5,1 година.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ВСК ГРУП

     МАПА                 

Печати