log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ТРЕГЕР ДООЕЛ


 
Адреса: ул. Рудо бр. 36, 7000 Битола - Дирекција
Ул. Бурса бр 25, Битола - Погон
Телефон:047/208 870
              +389 78 425 370
Е-маил:tregerbitola@gmail.com

      ОПИС                

Денес ТРЕГЕР дооел е сместена во Индустриската зона во Битола во произвотствен погон од 500 м2 и сме целосно подготвени да одговориме на барањата и желбите на нашите клиенти и партнери. Нашите желби не престануваат тука, се стремиме да ги претставиме нашите производи и на европскиот пазар и со големо задоволство веќе можеме да се пофалиме дека во истото и успеваме.
ПРОИЗВОДСТВО-

Компанијата ТРЕГЕР денес е лидер во производството и дистрибуцијата на пластични кеси:

• Екструдирање на најлон

• Конфекционирање на кеси

• Вреќи за отпадоци

• Фолии за земјоделството

• Производство на хартиени кеси

 

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати