log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бг Протовизион

bg protovizion novo logo1

 

Адреса: ул. Доситеј Обрадовиќ бр.13а,
1000 Скопје , Македонија
Моб :+389 (078) 380 687 , +389 (071) 337 891
Е-маил: bg.protovision.mk@gmail.com

    web   fbfb 

      ОПИС                

ЗА НАС

Фирмата BG-Protovision е основана 1990 година во Берлин - Германија која во последните 10 години се разви во еден високо флексибилен и ангажиран апарат кој постојано се ориентира и работи спрема побарувачката и потребата на потрошувачите во правецот чистота и хигиена. Поред другото, главната дејност на BG-Protovision Берлин е сеуште чистење, нега и одржавање на објекти. Преку 17 години ја поседува довербата на муштериите бидејќи со непроменлив добар квалитет, врши услуги и произведува продукти кои восхитуваат со нивната усовршеност и темелност во чистењето.

Почетокот на 2008 година се основа BG-Protovision Скопје, која се занимава со продажба на истите производи. Поред тоа снабдува и обучава услужни фирми кои исто се занимаваат со чистење на објекти, со цел да го достигнат кавалитетот на услуга и чистење од едно европско ниво. Во овој shop поред професионални средства и алатки за чистење, BG-Protovision нуди и други производи кои во прв поглед служат како бонусен матерјал. Истите можете по релативно ниски цени да ги порачате, влезете и уверете се, нема да се разочарате од понудата. Ние можеме во секој случај да ве задоволиме како муштерија и ви стоиме на располагање за секое прашање .

    ГАЛЕРИЈА           

 

Бг Протовизион

     МАПА                 

Печати