log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Даел Транс

daeltrans logo  Адреса: ул. “Неретва“ бр.9,
Берово Македонија
Телефон: +389 (076) 482 271 | +389 (075) 220 441​
Работно време
​Пон. - Пет. 08:30 - 16:30

      ОПИС                


Почеток со работа
    
        На ден 20.07.2012 година врз основа на Решение добиено од страна на Министерството за внатрешни работи започнува со оспособување на кандидати за возачи за „Б„ категорија Авто Школа „Даел Транс„ Дооел, Берово со седиште на улица „Неретва„ бр.9 во Берово.
    
Услуги кои ги нудиме
    
        Во нашиот возен парк располагме со 4 нови моторни возила за оспособување на кандидати за возачи од „Б“ категорија, како и со едно товарно возило за оспособување на кандидати за возачи од „Ц“ и “Ц+Е“ категорија .

        Воедно располагаме и со соодветен кадар за изведување на теоретка настава од „Б„ , „Ц„ и ,,Ц + Е,, категорија и со инструктури за практично осбособување на кандидатите.

         Во соработка со врвни професионалци, во склоп со теораетската настава, вршиме обука и за прва помош.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Даел Транс

     МАПА                 

Печати